Ξέρω ότι ενώ θέλετε να ανοίξετε φύλλο μόνες σας δυσκολεύεστε, έτσι σκέφτηκα και σας έφτιαξα μια πολύ εύκολη πίτα. Μόλις δείτε πόσο εύκολα γίνεται, θα τη φτιάξετε όλοι.
Είναι μια λεπτή τραγανή ζύμη και μπορείς να τη γεμίσεις με ότι θέλεις. Όπως κάθε φορά θα σας πω όλα τα μυστικά για να τη φτιάξετε τέλεια.
Ελάτε στη κουζίνα μου, να φτιάξουμε παρέα την πιο τραγανή και εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα.
Υλικά για την ζύμη
180 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Κούλα
3 γρ αλάτι
5 γρ ξύδι
5 γρ.ελαιόλαδο
100 γρ χλιαρό νερό
Υλικά για τη γέμιση
150 γρ γαλοπούλα
300 γρ κασέρι
γραβιέρα
Για να αλείψω το φύλλο
30 γρ μαλακό βούτυρο
Μέσα και επάνω
30 γρ βούτυρο λιωμένο
30 γρ ηλιέλαιο
Ταψί 30 εκ