Τα τρόφιμα και τα ποτά γίνονται πιο γλυκά. Πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας

    Τα τελευταία 10 χρόνια, η κατανάλωση ζάχαρης έχει αυξηθεί, καθώς μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Cambridge διαπίστωσε ότι τα τρόφιμα και τα ποτά έχουν γίνει πιο γλυκά την τελευταία δεκαετία.

    Σύμφωνα με τους ερευνητές, η μελέτη τους δείχνει ότι «η ποσότητα των προστιθέμενων σακχάρων και των μη θρεπτικών γλυκαντικών στα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά έχει αυξηθεί πολύ», σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Διαβάστε περισσότερα στο Ηealthmag.gr.

    Καμία δημοσίευση για προβολή