Το λάθος που κάνουμε και καταστρέφουμε την αντικαρκινική δράση… της ντομάτας

    Μερικές από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ντομάτας, και συγκεκριμένα το λυκοπένιο, ενδεχομένως να εξαφανίζονται όταν η κατανάλωσή της συνδυάζεται με άλλα τρόφιμα, υποστηρίζει νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Πολιτείας του Ohio.

    Στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Molecular Nutrition & Food Research, οι ερευνητές ανέλυσαν το αίμα και το γαστρικό υγρό μιας μικρής ομάδας φοιτητών, μετά από κατανάλωση ενός ντοματοχυμού που για κάποιους περιείχε και για κάποιους δεν περιείχε σίδηρο.

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

    Καμία δημοσίευση για προβολή