Μπιφτέκια αφράτα με πατάτες στο φούρνο, της Ελένης Γλύκα Νικολαϊδη

Ενα υπέροχο πιάτο αγαπημένο, που κάθε νοικοκυρά επιλέγει για την οικογένεια!

Υλικά

Για τα μπιφτέκια

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 ντομάτες τριμμένες
3 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο
2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τις πατάτες φούρνου

8 πατάτες
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ρίγανη
2 λεμόνια (χυμός)
½ φλ. ελαιόλαδο
2 φλ. νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday