Μπιφτέκια αφράτα με πατάτες στο φούρνο, της Ελένης Γλύκα Νικολαϊδη

    Ενα υπέροχο πιάτο αγαπημένο, που κάθε νοικοκυρά επιλέγει για την οικογένεια!

    Υλικά

    Για τα μπιφτέκια

    1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
    2 κρεμμύδια τριμμένα
    2 ντομάτες τριμμένες
    3 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο
    2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
    2 κ.σ. ελαιόλαδο
    1 κ.σ. ρίγανη
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Για τις πατάτες φούρνου

    8 πατάτες
    1 κ.σ. μουστάρδα
    1 κ.σ. ρίγανη
    2 λεμόνια (χυμός)
    ½ φλ. ελαιόλαδο
    2 φλ. νερό
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

    Καμία δημοσίευση για προβολή