Μήπως τρώτε πολύ αλάτι; Δείτε πως θα το καταλάβετε

    Το αλάτι είναι ένα καρύκευμα που μπορεί να αρωματίσει τα τρόφιμα και να λειτουργήσει ως συντηρητικό.  Σχεδόν όλα τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα – σκεφτείτε ότι τα λαχανικά, τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, τα κρέατα, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα γαλακτοκομικά τρόφιμα – έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

    Το αλάτι που τρώμε βοηθά στη χαλάρωση και τη σύσπαση των μυών, βοηθάει με νευρικές παρορμήσεις και εξισορροπεί τα μέταλλα και το νερό που προσλαμβάνουμε.  Διαβάστε περισσότερα στο Healthmag.gr. 

    Καμία δημοσίευση για προβολή