Θετικός ο Πρίγκιπας Καρολος στον Κοροναϊό

 

Πριν από λίγη ώρα το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι θετικός στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του παλατιού, ο 71χρονος Πρίγκιπας είναι “καλά στην υγεία του” και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα μέχρι στιγμής.

Σε τεστ για τον κοροναϊό υποβλήθηκε και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Παρκερ Μπόουλς που όμως δεν έχει κολλήσει κοροναϊό.

Οι δηλώσεις του Παλατιού

Ένας εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε: «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι θετικός στον κοροναϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως.

«Η Δούκισσα της Κορνουάλης έχει επίσης κάνει το τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα είναι πλέον απομονωμένοι στο σπίτι τους στη Σκωτία».

Πάντως ο εκπρόσωπός του Πρίγκιπα τόνισε πως είναι αδύνατο να προσδιορίσουν ποιος μπορεί να μετέδωσε τον ιό στον Κάρολο, καθώς ο ίδιος πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό συναντήσεων το περασμένο διάστημα.

 

Καμία δημοσίευση για προβολή