Είτε πρόκειται για μια κουταλιά στα πρωινά δημητριακά σας είτε για ένα απλό σνακ εν κινήσει, η καθημερινή δόση γιαουρτιού θα μπορούσε να είναι το επόμενο τρόφιμο που θα προτιμούν τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας.
Η μελέτη που διεξήχθη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μέιν, εξέτασε τις συσχετίσεις μεταξύ της πρόσληψης γιαουρτιού, της αρτηριακής πίεσης και των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου, διαπιστώνοντας ότι … Διαβάστε περισσότερα στο Healthmag.gr.