Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας οι Eυρωπαϊκές αγορές - Δίνουν σήμα για άνοδο άνω των 500 μονάδων στη Wall Street τα futures.

Ισορρρόπησαν οι αγορές της Ευρώπης μετά από ένα πρωινό ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Ο δείκτης του Λονδίνου κινείται ανοδικά κατά 0,34% και ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει άνοδο 0,98%. Στον ευρωπαϊκό νότο ο δείκτης της Ισπανίας κερδίζει 0,22% και ο δείκτης του Μιλάνου υποχωρεί κατά 0,07%.Ο γερμανικός δείκτης DAX υποχωρεί κατά 0,48% εξαιτίας των στοιχείων για τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος ο οποίος βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από τη γερμανική επανένωση.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται κατά 1,51% ενώ νωρίτερα έφτασε να κερδίζει 3,68%.

Προηγουμένως  οι ασιατικές αγορές πήραν επίσης βαθιές ανάσες μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των προηγούμενων ημερών και εβδομάδων.

Χθες στις ΗΠΑ ο επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Γερουσία, ο Μιτς Μακόνελ ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με τους Δημοκρατικούς για το «ιστορικό» σχέδιο, που προβλέπει δαπάνες 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να ανακάμψει η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, η οποία πλήττεται σκληρά από την πανδημία του κορονοϊού. «Έπειτα από πολλές ημέρες έντονων συνομιλιών, η Γερουσία κατέληξε σε συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, τόνισε.

Σε ότι αφορά στη Wall Street τα futures που τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) παρέπεμπαν σε ένα σταθεροποιητικό άνοιγμα, γύρισαν θετικά και δίνουν σήμα για άνοδο άνω των 500 μονάδων ή 3%.

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.