Σκηνικό παράνοιας στα μπουθ του ΟΑΚΑ: Ο Σαββίδης και η συνοδεία του πέταξαν μπουκάλια στους οπαδούς της ΑΕΚ

Ακραίες καταστάσεις, πέρα από κάθε λογική στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαββίδη, τους μπράβους του και οπαδούς της ΑΕΚ, που μπούκαραν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.

Αμέσως μόλις το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, τα όργανα… ξεκίνησαν. Από το μπουθ στο οποίο είχαν πάρει θέση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προεξάρχοντος του Γιώργου Σαββίδη, ξεκίνησε ένα απίστευτο γαϊτανάκι, που γρήγορα έγινε χοντρό επεισόδιο. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά, βγήκαν να πανηγυρίσουν και άρχισαν να προκαλούν με ύβρεις και χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση, με ύβρεις από τους γηπεδούχους. Ύβρεις που «απαντήθηκαν» με ειρωνεία, χειρονομίες και… μπουκάλια από τους φιλοξενούμενους. Κίνηση που έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθώς οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων, με σκοπό να «απαντήσουν» στον Σαββίδη και τη συνοδεία του, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.

Οι συνοδοί του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ άρχισαν να απαντούν με μπουκάλια και κάθε λογής αντικείμενα, οι της ΑΕΚ πήραν τις καρέκλες στα χέρια και το πολεμικό σκηνικό στήθηκε. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα ανέλαβαν δράση οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίες απώθησαν τους οπαδούς της Ένωσης και προστάτευσαν τον Γιώργο Σαββίδη και τη συνοδεία του.

Ωστόσο, πυροσβεστικός ήταν και ο ρόλος του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος μπήκε στη μέση και δέχθηκε αρκετά χτυπήματα.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα,ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ